Κατεβάστε το App
Για καλύτερη εμπειρία χρήσης χρησιμοποιήστε την εφαρμογή
ΑΝΟΙΓΜΑ

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ

Οι επισκέπτες του FatePaketo απολαμβάνουν πολλά πλεονεκτήματα παραγγέλνοντας Online από την σελίδα μας. Με την φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα και με την πολύ γρήγορη και εύκολη διαδικασία παραγγελίας, προσφέρουμε στους πελάτες μας πρόσβαση στους καταλόγους από τα καλύτερα delivery της περιοχής.

Εξαλείφουμε την χρήση του τηλεφώνου μειώνοντας τα εμπόδια επικοινωνίας στο ελάχιστο εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο για τους πελάτες μας αλλά και για τα εστιατόρια αποφεύγοντας με αυτόν  τον τρόπο λάθη και ελλείψεις στις παραγγελίες

H μεγάλη ποικιλία επιλογών κουζίνας και η δυνατότητα εντοπισμού οποιασδήποτε προσφοράς με την κατηγοριοποίηση ανά είδος είναι ένα ακόμη εκπληκτικό χαρακτηριστικό που προσφέρει το Fatepaketo.gr. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν ειδικές εκπτώσεις και προσφορές που προσφέρονται ειδικά για τους χρήστες του fatepaketo.  

Η παραγγελία μέσω του Fatepaketo δίνει επίσης στους συνδεδεμένους χρήστες ένα πλήρες και ακριβές ιστορικό όλων των προηγούμενων παραγγελιών τους όπου πολύ εύκολα με ένα και μόνο click μπορούν να επαναλάβουν και να στείλουν την παραγγελία τους στο αντίστοιχο κατάστημα χωρίς επιπλέον διαδικασίες.

Proceed  
...map here...

Γράψε την διεύθυνσή σου

Συμπληρώστε την διεύθυνση σας για να δείτε τα διαθέσιμα Delivery της περιοχή σας!

Αποθήκευση ως:

Σημείωση:
Τα υπόλοιπα στοιχεία όπως ο Όροφος & το Κουδούνι θα σου ζητηθούν στη συνέχεια